Történet beküldése

Ha van olyan párkereséssel és romantikával kapcsolatos történeted, amit szívesen megosztanál másokkal küld el Nekünk bátran!

Hogy milyen írásokat várunk? Elsősorban olyanokat, amik illenek az alábbi témák valamelyikébe:

  • (online) társkeresés
  • párválasztás, pár találás
  • romantikus (újra) egymásra találás
  • együttélés szépségei/nehézségei/vicces pillanatai
  • elválás szomorúsága/megkönnyebbülése

Ha úgy érzed, hogy történeted csak kicsit illik ezek egyikébe, de tanulságos lehet bárkinek, vagy esetleg a Te csak hallottál egy érdekes esetről (és néhol talán az írói szabadságnak is engednél…), akkor se habozz, küld el nyugodtan.

“És hogyan is zajlik pontosan a saját történet megjelentetése?” Fogalmazódhat meg benned a kérdés. A választ pedig ez: minden írás csak moderálás és egy minimális korrektúra és helyesírás ellenőrzés után jelenhet meg. A beküldött írások továbbra is a Te szellemi tulajdonodat fogják képezni, mi csak a megjelenítő felületet adjuk (ez azt jelenti, hogy ha bárki fel akarja használni részeit vagy egészét arra csak a szerző adhat engedélyt; másrészt Mi felelősséget azért nem tudunk vállalni, ha valaki nem a saját írását küldi el, csak annyit tudunk tenni, hogy a valódi szerző kérésére eltávolítjuk az írást).

Történetek beküldésére kizárólag az alábbi felületen keresztül van lehetőség. Beküldésnél meg kell adni a valódi nevet és azt is, hogy ki milyen néven szeretné az írását viszont látni, ill. egy valós e-mail címet, amire tudunk visszajelzést küldeni (mikor fog kikerülni a felületre az írás, vagy esetleg milyen átdolgozásra lenne szükség).

A beküldött írások lehetnek rövid, “blog post” jellegűek, kicsit hosszabb novella szerűek is, ill. ha a történet megköveteli akkor lehetőség van fejezetekre bontani is. Ha küldtél már be Nekünk írást és az újabb történetnél is a korábbi szerzői nevedet használod, akkor az e-mail cím egyezés ellenőrzése után automatikusan a korábbi történeteid mellett jelenítjük meg. (Az ellenőrzésre értelemszerűen azért van szükség, hogy senki se tudjon más nevében írni!).

* Kötelező mező
Elfogadott file típusok: doc,docx,txt,jpg,jpeg,png.
Max. file méret: 3mb.